Lezing: Social media strategie voor beautyprofessionals

Als schoonheidsinstituut of schoonheidssalon kun je het je niet meer permitteren om niet aanwezig te zijn op social media. Daar bevinden zich je potentiële klanten, daar delen ze hun mening en daar beïnvloeden ze anderen. De afgelopen jaren zijn de marketingmogelijkheden via social media enorm gegroeid.

Hoe weet je via welke social media jij jouw boodschap het beste onder de aandacht kunt brengen bij je doelgroep?

Wat zijn social media? Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Snapchat, blogs: allemaal hebben ze hun eigen voordelen, gebruiksaanwijzingen en unieke doelgroepen. Waarom biedt social media veel kansen voor ondernemers en hoe kunnen deze kansen het beste worden benut?

Over INGE de Munnik

Inge de Munnik ruilde haar vaste baan (docent marketing )in voor een onzeker bestaan als internet ondernemer. Ze begon in 2000 de eerste online parfumerie van Nederland. In 2011 deed ze wetenschappelijk onderzoek naar wat je precies moet eten om er goed uit te zien en lanceerde ze haar boek en website EetjeMooi.nl

In 2013 werkte ze samen met Jaarbeurs aan de ontwikkeling en online marketingstrategie van Beautyspot.nl. Op deze website vindt de beautyprofessional nieuws en advies over behandelingen en krijgt men tips om beter te ondernemen.

Inge de Munnik is gespecialiseerd in online marketingstrategie in food, beauty, health en wellness. Ze vergroot de online zichtbaarheid van bedrijven, merken en professionals met als resultaat meer traffic naar de website, een hogere merkbekendheid en meer leads/ afspraken.

 

Wanneer?

Deze lezing gaat door in Wilrijk (Antwerpen) op volgende data:

  • woensdag 26/09/2018 van 20u tot 21u30

 

Waar?

Deze lezing gaat door op de Boomsesteenweg 135 in Wilrijk (Antwerpen).

 

Kosten?

Deze lezing wordt u gratis aangeboden door de Belgische Beauty Federatie V.Z.W.

 

Aanmelden?

Aanmelden kan via deze link.

Let wel: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen. Meld je dus tijdig aan!

Lidmaatschap aanvragen

Wenst u deel uit te maken van het netwerk van gecertificeerde professionelen uit de sector? Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie!

Meld je online aan als lid!

Zoek een gecertificeerd behandelaar

Zoek!