Intensieve peeling zonder zuren met een 100% biologische peeling

Laten we eens kijken naar een alternatieve benadering voor huidverbetering, waarbij we gebruikmaken van een 100% biologische peeling, zonder zuren!

Een algenpeeling bestaat uit algen, kruiden en perfluorcarbon. Deze combinatie van werkstoffen is zeer effectief bij het verbeteren van verschillende huidproblemen, zoals acne of couperose, en normaliseert de huid als het ware. Daarnaast is de algenpeeling een echte anti-aging behandeling, waardoor de huid zichtbaar jeugdiger en stralender wordt.

Hoe werkt een algenpeeling precies?

Een algenpeeling werkt biologisch en biedt een 100% veilig behandelproces. Tijdens de Algen peeling wordt de regeneratie van de cellen in de opperhuid versneld, wat resulteert in een nieuwe, frisse en stralende huid. De microvezels van het peelingpoeder dringen door in de huid, verhogen de doorbloeding en stimuleren de productie van nieuwe cellen. Deze cellen hechten zich vast in de basaalcellenlaag, waar een nieuwe gezonde cel wordt gevormd. Normaal duurt ons verhoorningsproces van de huid 28 tot 70 dagen, maar met een algenpeeling wordt de huid vernieuwd in slechts 10 dagen!

Een belangrijk verschil met andere (chemische) peelings is dat een algenpeeling van binnen naar buiten werkt en dus niet huidverdunnend is.
De diepere huidlagen worden gestimuleerd om nieuwe cellen aan te maken en vervolgens naar het huidoppervlak worden getransporteerd. Hierdoor worden de dode huidcellen op natuurlijke wijze afgestoten en maken ze plaats voor de nieuwe, frisse cellen. 

Bij andere peelings wordt het bovenste (dode) laag van de huid verwijderd, wat kan leiden tot beschadiging, een gevoelige en droge huid, en huidverdunning.

De unieke werkstof Perfluorcarbon maakt de Algen peeling one-of-a-kind. Perfluorcarbon is een zuurstoftransportsysteem dat zuurstofmoleculen naar zich toe trekt, waardoor het genezingsproces van de huid verbetert, rimpels verminderen en de cellen beter kunnen functioneren.

Dit zorgt voor een betere opname van werkstoffen van crèmes, waardoor het effect ervan wordt versterkt. Het immuunsysteem van de huid wordt geactiveerd, huidfuncties genormaliseerd en de huid kan weer ademen. 

Naast perfluorcarbon bevat de peeling een combinatie van huidverbeterende kruiden en algen. Algen zijn rijk aan gezonde voedingsstoffen en antioxidanten. De algen die zijn toegevoegd aan de peeling bevatten mineralen zoals ijzer, jodium, calcium, natrium en aminozuren. Algen bevatten tevens vitamines, sporenelementen en plantaardige eiwitten. De kruiden die zijn verwerkt in de algenpeeling hebben elk een andere functie voor de huid, zoals het bevorderen van herstel, intensieve voeding, huidverjonging, regulering van talgproductie en antibacteriële eigenschappen, waardoor ontstekingen zoals couperose en acne worden behandeld.

Voor welke Indicaties is de algenpeeling geschikt?

De algenpeeling is geschikt voor alle huidensoorten en veilig voor alle Fitzpatrick type. De peel werkt anti-aging op rimpels en lijnen, bij een onzuivere, droge en pigment gevoelige huid. Ook kun je deze peel heel goed inzetten bij Couperose en Rosacea waarmee hij geschikt is voor de meest gevoelige huiden.

Wat kun je verwachten van een algenpeeling?

Door een algenpeeling wordt de collageen- en elastineproductie aanzienlijk gestimuleerd, waardoor rimpels en lijnen zichtbaar verminderen. Ook wordt de talgproductie genormaliseerd, waardoor een vettige glans verdwijnt. Ontstekingen zoals mee-eters en puistjes worden zichtbaar verminderd, en de poriën worden intensief gereinigd, waardoor grove poriën verleden tijd zijn. Je kunt een verbeterde huidtextuur en een stralende teint verwachten na een algenpeeling.

Heb je interesse voor deze behandeling aan te bieden of heeft  u vragen? Neem dat contact op met ons.

DÉCAAR staat op de Estetika beurs in Brussel. Wij verwelkomen jou graag, het lijkt ons fantastisch om kennis te maken. 

Je kunt hier onze Algen Peeling zelf ervaren tijdens de demonstraties. Je ervaart de werking en kracht van onze Algen Peeling in een half uur durende behandeling op onze stand: standnummer 4/AE12.

Mieke Strubbe

DÉCAAR België

3500 Hasselt

0468/139.921


DÉCAAR Nederland B.V.
Havinghastraat 24 A
1817 DA Alkmaar


info@decaar.nl
085-86 40 049


Nog geen lid van de BBF?

Laat aan je klanten zien dat je een betrouwbare en vakkundige beautyprofessional bent, door je aan te sluiten bij de Belgische Beauty Federatie via www.beautyfed.be/register! Als je aan alle voorwaarden voldoet, mag je ons logo dragen als erkende beautyprofessional. Via de zoekfunctie op onze website kunnen consumenten binnen hun regio gemakkelijk zoeken naar goed opgeleide schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes,….. Doe hier je voordeel mee!

Lidmaatschap aanvragen

Wenst u deel uit te maken van het netwerk van gecertificeerde professionelen uit de sector? Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie!

Meld je online aan als lid!

Zoek een gecertificeerd behandelaar