Samen tegen huidkanker!

Euromelanoma is een dermatologenvereniging die probeert de impact en leed door huidkanker te verminderen. Vanaf dit jaar werken zij samen met beroepen die veel huid zien. Ook als Belgische Beauty Federatie dragen wij hier graag ons steentje aan bij.

Huidkanker is een enorme opmars bezig  en bevindt zich op een plaats (huid) die met het blote oog te ontdekken valt.

Jullie als schoonheidsspecialisten zien frequent huid die niemand bekijkt (op rug, nek, huidplooien). Huidkanker is altijd  perfect te genezen op één voorwaarde dat hij vroeg wordt ontdekt en  er tijdig ingegrepen wordt. Dat is precies de kern van jullie rol in onze samenwerking. Jullie zien veel huid en als er een vreemd vlekje zichtbaar is, gewoon even vermelden en eventueel aanraden het aan de huisarts te tonen. Als  hij twijfelt, stuurt  hij door naar een dermatoloog en kan dat voor de patiënt erg veel leed besparen.


In onderstaande flyer vind je meer uitleg over huidkanker, alsook waarvoor waakzaam te zijn.
Voor meer info kan je ook altijd een kijkje nemen op www.euromelanoma.eu/nl-be/

Laat ons samen de opmars van huidkanker een halt toe roepen!

Nog geen lid van de BBF?

Laat aan je klanten zien dat je een betrouwbare en vakkundige beautyprofessional bent, door je aan te sluiten bij de Belgische Beauty Federatie via www.beautyfed.be/register! Als je aan alle voorwaarden voldoet, mag je ons logo dragen als erkende beautyprofessional. Via de zoekfunctie op onze website kunnen consumenten binnen hun regio gemakkelijk zoeken naar goed opgeleide schoonheidsspecialistes, nagelstylistes, visagistes,….. Doe hier je voordeel mee!

Lidmaatschap aanvragen

Wenst u deel uit te maken van het netwerk van gecertificeerde professionelen uit de sector? Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie!

Meld je online aan als lid!

Zoek een gecertificeerd behandelaar