Wat zijn de voordelen van salon software?

voordelen van salon software uitgelegd.

Wat zijn de voordelen van salon software? En waarom zou iedereen in de beauty branche met een online agenda en kassa moeten werken? Op die vragen geven we je hier antwoord. We bespreken hier de voordelen van een online agenda en de overige praktische functies van salonsoftware. Wie er eenmaal mee werkt, wil niets anders meer. Ontdek hier hoe je het dagelijks functioneren van jouw salon een stuk praktischer, minder tijdrovender en nog klantvriendelijker maakt!

Een online agenda biedt veel voordelen

Gemak voor klanten en de salon; salonsoftware helpt bij het inplannen van afspraken, zodat medewerkers en klanten altijd op de hoogte zijn van hun afspraken. Klanten kunnen op elk moment van de dag boekingen maken, zonder dat ze afhankelijk zijn van openings- of kantoortijden. Het systeem automatiseert veel van de handmatige taken, die nodig zijn bij het maken van boekingen, zoals het controleren van beschikbaarheid en het bevestigen van boekingen.

De voordelen van salon software

 • Betere beschikbaarheid
  Klanten kunnen direct zien, welke tijden en data beschikbaar zijn, wat de kans op dubbele boekingen vermindert.
 • Gegevensopslag en klantrelaties
  Het systeem bewaart alle boekingen en gegevens van klanten, zodat ze gemakkelijk kunnen worden opgevraagd en geanalyseerd. Met salonsoftware kun je klantgegevens bijhouden, zoals contactgegevens en voorkeuren, waardoor het gemakkelijker wordt om persoonlijke relaties op te bouwen met klanten.
 • Betalingen
  Het systeem kan ook worden gebruikt om betalingen te verwerken, wat het proces eenvoudiger en sneller maakt voor zowel de klant als de organisatie.

Wat zijn de voordelen van een online kassa?

 • Flexibiliteit
  Een online kassa kan op elk apparaat worden gebruikt met internetverbinding, waardoor je altijd en overal verkooptransacties kunt verwerken.
 • Automatisering
  Online kassasystemen zijn geautomatiseerd en kunnen automatisch facturen genereren, betalingen verwerken en rapporten maken.
 • Schaalbaarheid
  Een online kassa kan gemakkelijk worden uitgebreid om aan de groeiende behoeften van uw bedrijf te voldoen.
 • Toegang tot real-time gegevens
  Met een online kassa heb je altijd toegang tot real-time gegevens over uw verkoopcijfers, bestellingen en klantgegevens.
 • Gemakkelijke integratie met andere systemen
  Veel online kassasystemen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd met andere software, zoals boekhoudprogramma’s of webshops.
 • Kostenefficiëntie
  Online kassa’s zijn vaak goedkoper dan traditionele kassa’s, omdat er geen hardware kosten zijn en de software vaak een abonnementsmodel heeft.

Waarom zou ik de salonsoftware van GoBooky gebruiken?

GoBooky is een overzichtelijk, eenvoudig maar tegelijkertijd compleet boekingssysteem. Ben je geïnteresseerd in GoBooky? Via onze website kan je heel eenvoudig een proefaccount aanmaken en je bent dezelfde dag nog online. Wil je eerst nog meer weten? Stuur ons dan een WhatsApp bericht via onze website of neem contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of emailadres. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden! En omdat GoBooky voor gemak staat, bieden we een gratis overstapservice aan om je zo veel mogelijk te ontzorgen.

Meer informatie:
GoBooky
Tel. +31 (0)547 373193
www.gobooky.nl
info@gobooky.nl

Lidmaatschap aanvragen

Wenst u deel uit te maken van het netwerk van gecertificeerde professionelen uit de sector? Aarzel dan niet om lid te worden van onze beroepsfederatie!

Meld je online aan als lid!

Zoek een gecertificeerd behandelaar